- Po10. 02.
- ObiadZUPA SZPINAKOWA 7,9 250ML
RYŻ Z JABŁKIEM I JOGURTEM NATURALNYM 7 400G
KOMPOT OWOCOWY 200ML7,9
7 - PrzekąskaBANAN 1 SZT
- Wt11. 02.
- ObiadZUPA OGÓRKOWA 7,9 250ML
PAŁKI Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI, COLESLAW 3,7 400G
KOMPOT OWOCOWY 200ML7,9
3,7 - PrzekąskaKISIEL OWOCOWY 9,10 150ML
- Śr12. 02.
- ObiadKRUPNIK 1,9 250ML
MAKARON 1 W SOSIE BOLOŃSKIM Z MIĘSEM MIELONYM 400G
KOMPOT OWOCOWY 200ML1,9
1 - PrzekąskaJABŁKO 1 SZT
- Cz13. 02.
- ObiadROSÓŁ Z MAKARONEM 1,7,9 250ML
GULASZ DROBIOWY 1,7, KASZA JĘCZMIENNA 1, FASOLKA SZPARAGOWA 400G
KOMPOT OWOCOWY 200ML1,7,9
1,7 - PrzekąskaSOCZEK OWOCOWY 200ML
- Pt14. 02.
- ObiadZUPA KALAFIOROWA 7,9 250ML
PANIEROWANY FILET RYBNY 1,3,4,7, ZIEMNIAKI, KAPUSTA KISZONA 400G
KOMPOT OWOCOWY 200ML7,9
1,3,4,7 - PrzekąskaMANDARYNKA 1 SZT
- So15. 02.
- Nieczynna
- Ni16. 02.
- Nieczynna
Alergeny
Numer alergenu Nazwa alergenu
1 Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, orkisz) oraz produkty pochodne.
2 Skorupiaki oraz produkty pochodne.
3 Jaja i produkty pochodne.
4 Ryby i produkty pochodne
5 Orzeszki ziemnie, orzechy arachidowe oraz produkty pochodne
6 Soja i produkty pochodne.
7 Mleko i produkty pochodne.
8 Orzechy: migdały, orzechy laskowe, włoskie, nerkowca, brazylijskie, pistacjowe oraz produkty pochodne.
9 Seler i produkty pochodne.
10 Gorczyca i produkty pochodne.
11 Nasiona sezamu i produkty pochodne.
12 Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10mg/ w przeliczeniu na S02
13 Łubin i produkty pochodne
14 Mięczaki i produkty pochodne.