Tygodniowe menu
- Po05. 05.
- ObiadZUPA BROKUŁOWA 7,9
ŁAZANKI 1 Z MIĘSEM MIELONYM I KAPUSTĄ KISZONĄ
KOMPOT OWOCOWY - PrzekąskaJABŁKO 1 SZT
- Wt06. 05.
- ObiadZUPA OGÓRKOWA 7,9
PAŁKI Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI, COLESLAW
KOMPOT OWOCOWY - PrzekąskaGRUSZKA 1 SZT
- Śr07. 05.
- ObiadZUPA Z SOCZEWICY 9
RYŻ Z JABŁKIEM I JOGURTEM NATURALNYM 7
KOMPOT OWOCOWY - Przekąska
BANAN 1 SZT - Cz08. 05.
- ObiadZUPA JARZYNOWA 7,9
GULASZ WIEPRZOWY 1, KASZA JĘCZMIENNA 1, FASOLKA SZPARAGOWA
KOMPOT OWOCOWY - PrzekąskaKISIEL OWOCOWY 9,10 150ML
- Pt09. 05.
- ObiadKREM Z BIAŁYCH WARZYW 7,9
PANIEROWANY FILET Z MINTAJA 1,3,4,7, ZIEMNIAKI, KAPUSTA KISZONA
KOMPOT OWOCOWY - PrzekąskaSOCZEK OWOCOWY 200ML
- So10. 05.
- Nieczynna
- Ni11. 05.
- Nieczynna
Alergeny
Numer alergenu Nazwa alergenu
1 Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, orkisz) oraz produkty pochodne.
2 Skorupiaki oraz produkty pochodne.
3 Jaja i produkty pochodne.
4 Ryby i produkty pochodne
5 Orzeszki ziemnie, orzechy arachidowe oraz produkty pochodne
6 Soja i produkty pochodne.
7 Mleko i produkty pochodne.
8 Orzechy: migdały, orzechy laskowe, włoskie, nerkowca, brazylijskie, pistacjowe oraz produkty pochodne.
9 Seler i produkty pochodne.
10 Gorczyca i produkty pochodne.
11 Nasiona sezamu i produkty pochodne.
12 Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10mg/ w przeliczeniu na S02
13 Łubin i produkty pochodne
14 Mięczaki i produkty pochodne.